Beoordelingen

8,0
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,1
Comfort
7,4
Locatie accommodatie
8,9
Faciliteiten
7,5
Personeel
8,3
Waar voor uw geld
7,6

Beoordelingen

    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    23 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Leonardus H.M.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    22 juni 2018

    Een prima hotel

    Mijn kamer had alleen een dakraam
    Erg goede hygiëne
    Grote man
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    21 juni 2018

    prima stek voor wie avontuurljk en flexibel is

    het zijn kamers boven winkels in de winkelstraat. Mooi efficient ingedeeld e alles zag er goed uit. voor een ontbijt wandel je in dezelfde winkelstraat naar restaurantje. Allemaal beetje zeoeken maar als je flexibel ingesteld bent is dit prima. Niet geschikt voor mensen die heel slecht ter been zijn ivm stijle trapjes etc.
    Robert
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    21 juni 2018
    Uitzicht hotelkamer
    Locatie
    V.F.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    21 juni 2018
    Schoonmakers die vaak binnen vallen en omdat deze een privé vertrek hadden naast de kamer was er veel geluidsoverlast overdag van hen. Het was erg gehorig en er werd vaak recht voor m’n deur gelachen of luid geschreeuwd. Kreeg niet echt het idee van professionaliteit.
    Mooie locatie
    Frank
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    20 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Joke
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    19 juni 2018

    Leuke manier om in het centrum van Nijmegen te zijn!

    Doordat het hotel midden in het centrum ligt, kan het (in dit geval in het weekend) wel wat gehorig zijn met 'feestgangers' die 's nachts binnenkomen. Je kunt ook niet direct bij het hotel parkeren, dat is bekend (en op zich geen probleem), alleen is 500 mtr lopen met blaren na een wandeltocht, toch nog een eind...
    Midden in het centrum gelegen. Zeer vriendelijk personeel bij het gelieerde restaurant (1 min. lopen). Vanwege deelname aan wandel2daagse mochten we ook iets eerder ontbijten dan normaal op zondag, zeer gewaardeerd.
    Jeannette
    nl

    Beoordelingsscore

    5,4
    18 juni 2018

    Teleurstellend.

    Uitleg bij het inchecken. WiFi.
    Ontbijt was oké. Ik kwam zaterdagavond om 23.00 aan. Het café ging sluiten. Mij werd in min of meer steekwoorden verteld dat mijn kamer 2 straten verderop was. Daar aangekomen wist ik niet voor welke deur mijn kaartje bedoeld was. Na enige tijd proberen lukte het me de deur te openen. Mijn kamer was helemaal bovenin. Bij het binnengaan van de kamer ben ik naar beneden gevallen, omdat in het donker niet te zien was dat er een afstap van 2 treden was. WiFi werkte nauwelijks boven in het gebouw. Onduidelijkheden over waar het kaartje in moest teneinde het licht te laten werken. Met enige aandacht voor e.e.a. bij het inchecken was dit allemaal een stuk prettiger geweest.
    Lieke
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    17 juni 2018

    Gezellig

    Niks
    Kamer was erg netjes
    henk
    nl

    Beoordelingsscore

    3,8
    16 juni 2018

    prijs kwaliteit is ver te zoeken.

    slechte kamer, veel achterstallig onderhoud..... ontbijt niet aangevuld, bed half opgemaakt, tv geen ontvangst, bedlampjes werkte niet, schimmel in de badkamer, deur uit z'n scharnieren en zo kunnen we wel doorgaan....
    locatie is prima
    Erik
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    16 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    15 juni 2018

    Goed toeven in hartje Nijmegen

    Ik heb eigenlijk geen aandachtspunten.
    Ik had - bewust- een hele simpele kamer maar die was gezellig, rustig en schoon. De locatie midden in het centrum is fantastisch.
    Kim Bode
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    13 juni 2018
    Heel klein en geen stopcontacten voor de lampen.
    Goede locatie, lekker ontbijt
    Michiel
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    13 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    vakantieganger
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    12 juni 2018

    Super locatie

    De bedden zijn heel, heel slecht. Het is koud en erg vochtig in de souterrainkamer
    Heerlijk bad , schone ruime kamer, geen last van andere gasten
    Karin
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    11 juni 2018

    Comfortabel in de binnenstad

    Prachtige binnenstad locatie
    Marlijn
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    11 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Dennis Buitenhuis
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    10 juni 2018
    Niets
    Prima hotel, prima locatie en vriendelijk personeel.
    Jazmin
    au

    Beoordelingsscore

    7,5
    16 juni 2018
    The stairs up to the rooms are steep. Would not recommend for people with a heavy luggage.
    Location is great and walking distance to the train station.
    Roy
    gb

    Beoordelingsscore

    5,4
    15 juni 2018

    Acceptable - "Just"

    Rooms separate from general hotel and restaurant and up very steep staircase. Virtually ladders!!!
Beoordelingen worden geladen