DE PRINCE - HOTEL - HOSTEL - APPARTEMENTEN .

Hotel de Prince is gelegen in het centrum van Nijmegen, in de regio Gelderland. De Prince biedt u eigentijds overnachten in prachtige historische panden op verschillende locaties in de oudste winkelstraat van Nederland, de Lange Hezelstraat. De hotelkamers en appartementen zijn fris, trendy en sfeervol. U slaapt onder monumentale balken in een uitermate comfortabel bed. De kamers en appartementen hebben alle hun eigen unieke uitstraling van eenvoudig tot luxe. Ons Hostel bestaat uit  2 aparte  panden waar alle budgetkamers bij elkaar gelegen zijn.  In ons middeleeuws keldergewelf bevindt zich een bijzondere kamer met Sauna.

Bar & Lobby de Prince in Nijmegen is onderdeel van de Prince Wij serveren ontbijt, drankjes, Borrel&Bite's  in een relaxte sfeer. Tevens bieden wij voor groepen verschillende diner, lunch en meetings mogelijkheden. Kijk voor de mogelijkheden onder Bar & Lobby de Prince.  Dagelijks geopend vanaf 7:00 op za-zo vanaf 8:00 uur 

Alle kamers in ons hotel beschikken over een flatscreen-tv. De grote kamers hebben een zithoek waar u kunt ontspannen. De kamers zijn uitgerust met een eigen of gedeelde badkamer. De luxe kamers zijn voorzien van een spa-bad. Het hotel beschikt over gratis WiFi in het hele pand.

Parkeren: Wij hebben geen privé parkeergelegenheid. Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van ons hotel. Wij adviseren te parkeren op parkeerplaats P2, Oude Stad, Nieuwe Hezelpoort te Nijmegen. Deze bevindt zich op 5 minuten loopafstand. De kosten zijn €7,50 per dag.